Avoimia työpaikkoja Vaasassa

Haemme Vaskiluodon Voima Oy:n palvelukseen Vaasan voimalaitokselle vakituiseen työsuhteeseen

 

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ (DI)

Tehtäviisi kuuluu voimalaitosten käytöstä ja käyttötaloudesta vastaaminen sekä osallistuminen vuosihuoltojen suunnitteluun ja organisointiin. Toimit käyttövuorojen esimiehenä. Tehtävänkuvaan kuuluvat myös turvallisuus- ja ympäristöasiat.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa DI-koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta voimalaitosprosesseista ja esimiestehtävistä. Lisäksi edellytämme sujuvaa englanninkielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

 

SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu tavanomaiset voimalaitosten kunnossapito- ja huoltotyöt.

Odotamme sinulta ammatillista koulutusta sähkö- ja automaatiotehtäviin. Voimalaitosten sähkö- ja automaatiojärjestelmien tuntemus sekä työkokemus katsotaan eduksi. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuus työskennellä eri tuotantotilanteiden vaatimusten mukaan.

 

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamista paikallisesti merkittävässä sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitoksessa.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 21.9.2014 mennessä sähköpostitse rekrytointi(at)vv.fi.

Lisätietoa käyttöinsinöörin tehtävästä antaa arkisin klo 12 – 14 voimalaitospäällikkö Matti Loukonen, puh. 050 416 4972.

Lisätietoja sähkö-/automaatioasentajan tehtävästä antavat tiistaisin klo 12:00 – 13:30 sähkömestari Jori Tanttari, puh. 050 416 5078 ja kunnossapitopäällikkö Janne Österback, puh. 050 416 5110.